Doktersassistent in opleiding tot Triagist

 Den Haag

 21 - 32 uur

Locatie: Den Haag

Aantal uur per week: 14 - 32 uur

Werken bij Hadoks betekent dat je een directe bijdrage levert aan het bevorderen van kwalitatief hoogwaardige patiëntenzorg. Als triagist in opleiding ben je werkzaam voor Hadoks Acute Zorg B.V.. Ben jij op zoek naar een dynamische functie waarbij jouw medische kennis letterlijk van levensbelang kan zijn? Wil jij werken binnen een hecht team, bij een werkgever die investeert in jouw kennis? Lees dan snel verder!


Wat ga je doen?

Hadoks Acute Zorg B.V. is op zoek naar gemotiveerde en daadkrachtige doktersassistenten en/of verpleegkundigen voor de opleiding tot triagist. In deze functie bepaal jij telefonisch de urgentie van hulpvragen van patiënten en door wie zij onderzocht en behandeld moeten worden. Heeft de patiënt met spoed hulp nodig? Kan de patiënt wachten tot de volgende dag en een consult inplannen met zijn/haar eigen huisarts? Of begeleid je een reanimatie op afstand? Elke patiënt en elke hulpvraag is anders en dat maakt jouw werk super uitdagend. Via Hadoks volg jij de 1-jarige opleiding tot triagist, waarbij je scholingsdagen combineert met werkdagen op het triagecentrum van Hadoks. Het team van triagisten bestaat uit ongeveer 50 professionals. Je werkt dus op één van de grootste triagecentra binnen Nederland waarbij je super veel kunt leren van je collega’s! Benieuwd hoe dit er in de praktijk uitziet? Klik dan hier.

 

Let op: De volgende opleiding start in september 2023.

 

Wat breng je mee?

  • Je bent gediplomeerd doktersassistent en/of verpleegkundige niveau 4.
  • Je brengt minimaal 2 jaar werkervaring mee in een functie als doktersassistent in een huisartsenpraktijk of als verpleegkundige.
  • Het werken binnen een spoedeisende setting past jou uitstekend.

Waarom jij het verschil kunt maken?
Omdat jij een zelfstandige, flexibele en dienstverlenende zorgprofessional bent die beschikt over medisch inhoudelijke kennis. Je bent bekend met de NTS (Nederlandse Triage Standaard) en je maakt nieuwe systemen snel eigen. Met jouw goede communicatieve- en luistervaardigheden ben jij een talent aan de telefoon. Je houdt je hoofd koel in stressvolle situaties en bent oplettend en nauwkeurig in het ontvangen, uitvragen en beoordelen van de urgentie van binnenkomende hulpvragen van patiënten. Je bent ambitieus, leergierig en bent gemotiveerd om de opleiding tot triagist af te ronden.

Dit bieden wij jou.

  • Een aanstelling van minimaal 14 uur per week.
  • Je ontvangt als triagist in opleiding een salaris tussen de € 2.179,- en € 3.057,- bruto per maand exclusief toeslagen (conform schaal 4 van de cao Huisartsenzorg). Dit salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
  • Een Arbeidsmarktkraptetoeslag van 5% om jouw bruto salaris mee te verhogen.
  • Zodra jij jouw opleiding tot triagist hebt afgerond groei je automatisch door naar schaal 5 van de cao Huisartsenzorg.
  • Bovenop je salaris ontvang je ANW-toeslagen (30% toeslag bij avonddiensten, 60% toeslag bij nachtdiensten, 50% toeslag bij weekenddiensten en 150% toeslag op feestdagen) en aantrekkelijke arbeidsmarkttoeslagen (€ 20,- per gewerkte weekenddienst, € 25,- per gewerkte nachtdienst en € 45,- per gewerkte feestdag.)
  • Wij bieden je een opleiding tot Triagist, waardoor jij jezelf gediplomeerd Triagist kunt noemen na het afronden van deze opleiding. Daarnaast bieden we je een speciaal trainings- en scholingsprogramma zodat je jouw kennis doorlopend blijft uitbreiden.
  • Een fijne, open werkomgeving waar eigen initiatief wordt gewaardeerd, binnen een hecht team. Hadoks is centraal gelegen in Den Haag met voldoende gratis parkeergelegenheden.

Waar kom je te werken?

Hadoks bundelt de krachten van huisartsen in de regio Haaglanden, maakt zich sterk voor optimale (huisartsen)praktijkvoering en wil een vernieuwer zijn zodat patiënten in Haaglanden kunnen rekenen op toekomstbestendige huisartsenzorg.

Hadoks Acute zorg regelt op professionele wijze en volgens de richtlijnen de spoedeisende hulp van huisartsen in avond, nacht, weekend en op feestdagen. Hadoks Acute Zorg heeft drie huisartsenposten: in HMC Westeinde, HMC Antoniushove en Haga Ziekenhuis.
Als triagist in opleiding kom je te werken op het Triagecentrum van Hadoks, in het centrum van Den Haag. Het Triagecentrum is van maandag tot en met vrijdag dagelijks tussen 17.00 uur ’s middags en de volgende ochtend 8.00 uur telefonisch bereikbaar. En van vrijdag 17.00 uur tot en met maandagochtend 8.00 uur.

Hoe nu verder?

Ben jij enthousiast geworden over deze functie?

Solliciteer dan door jouw cv en motivatiebrief te sturen naar werkenbij@hadoks.nl.
Voor vragen kun je telefonisch of via WhatsApp contact opnemen met Fanny Renaud via 06-82190629.

We streven ernaar om je binnen 5 werkdagen te laten horen of we je uitnodigen voor een kennismaking.

 

Solliciteer direct

Neem contact op met onze corporate recruiter:
Fanny Renaud

 

 

 Solliciteer direct 
 

Neem contact op met onze corporate recruiter:
Fanny Renaud